Parteneri

Partenerii noștri

Cabinetul de avocatură Florin Mălai este specializat în consultanță la înființare, drept comercial, dreptul muncii și Due Dilligence în vânzarea de terenuri, imobile sau întreprinderi. Pentru mai multe informații cabinetul poate fi contactat la adresa de email florin.malai@herlan-associates.ro

 

Compania Cometa SRL produce programul de contabilitate SQL, care este folosit de mulți dintre clienții noștri, în mod exclusiv sau ca suport pentru sistemul ERP propriu al concernului. Cometa SRL ne oferă sprijin pentru a găsi clienților noștri soluțiile cele mai avantajoase din punct de vedere financiar, programează la nevoie interfețe și extensii software și pune la dispoziție spații de arhivare digitală. Mai multe informații despre acest partener și produsul contabsql găsiți pe www.cometa.ro. Dacă doriți să testați produsul sau să vă informați mai detaliat în privința lui vă rugăm să ne contactați.

 

H&H Consulting SRL este specializată în servicii de resurse umane și ne sprijină clienții atât pentru a găsi personalul potrivit, cât și în organizarea de training-uri, teambuilding-uri sau seminarii personalizate. Mai multe informații găsiți pe pagina web a companiei.

 

Echipa TaxWise este formată din specialiști cu experiență în Big4, cu expertiză în următoarele arii: prețuri de transfer, asistență în cadrul inspecțiilor fiscale, reorganizări, due diligence, audit fiscal, consultanță fiscală pe diverse spețe.