Servicii

Oferta potrivită pentru fiecare client

Herlan & Associates acoperă o gamă largă de servicii de consultanță financiar contabilă, contabilitate, consultanță fiscală, resurse umane. Pentru fiecare dintre clienții noștri avem o ofertă adecvată, în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia – atât pentru societăți nou înființate, cât și pentru IMM-uri sau concerne.

Consultanță financiar-contabilă, contabilitate financiară și salarizare

În cadrul acestor servicii, oferim pe de o parte un pachet aferent executării contabilității financiare, întocmirea,  verificarea și certificarea situațiilor financiare anuale, asistență la organizarea departamentului financiar contabil, elaborarea politicilor contabile și a circuitului documentelor, analize financiare și expertize contabile. Realizăm retratarea situațiilor financiare la IFRS bazându-ne pe experiența noastră cu societăți multinaționale.
mai mult…

Impozite și taxe

Avem mulți ani de experiență în domeniul legislației fiscale românești și comunitare. Pentru clienții noștri întocmim declarațiile fiscale, îi informăm despre opțiunile de minimizare a costurilor cu impozitele și a riscurilor fiscale, le oferim sprijin sau îi reprezentăm cu ocazia inspecțiilor fiscale. Totodată ne reprezentăm clienții în litigii cu autoritățile fiscale și efectuăm, în colaborare cu avocații noștri parteneri, recursuri la decizii fiscale sau pregătim acțiuni în instanță.
mai mult…

Consultanță

Noi nu privim problema dumneavoastră doar din perspectiva consultantului fiscal, ci vă acordăm sprijin și în alte domenii, interdisciplinar, cu ajutorul partenerilor noștri, în special prin colaborarea strânsă cu biroul de avocatură Florin Mălai. Prin combinarea competențelor din domeniile contabilitate, fiscalitate, drept și IT, vă suntem alături atât în faza de înființare, cât și pe durata de funcționare a societății. Plaja de acoperire a serviciilor noastre de consultanță o putem stabili cu plăcere printr-o discuție personală. mai mult…

 

Tarife transparente

Am stârnit interesul dumneavoastră? Atunci contactați-ne! Pentru servicii personalizate sau probleme speciale, puteți primi o ofertă de preț prin intermediul formularului de ajutor imediat, pentru ca apoi să fiți contactat de noi. Ne puteți contacta și direct telefonic sau prin email.

 

Garantăm că:

  • Prima/primele discuții sunt gratuite, astfel încât puteți să ne cunoașteți fară niciun risc și să decideți apoi dacă suntem partenerii potriviți pentru dumneavoastră.
  • Vă sunăm sau vă răspundem în cel târziu 24 de ore de la primirea solicitării dumneaovastră.
  • Primiți prețuri transparente de care nu veți fi surprinși negativ. Respectăm întotdeauna relația preț – prestație. Bineînțeles că nu veți plăti cheltuieli pausale sau taxe de poștă și telecomunicații.
  • În cazul schimbărilor legislației primiți gratuit informări cu cele mai importante modificări.
  • Primiți o consultanță sigură și flexibilă, la cerere, fără un termen de reziliere sau care cuprinde o anumită durată contractuală.

 

Contactați-ne

Căutăm economist