Consultanță

Consultanță la înființare

Nimic nu este mai important decât un start bun. Cu ajutorul rețelei noastre crescânde de parteneri, în special cu cabinetul de avocatură Florin Mălai și a contactelor noastre locale în Transilvania, vă ajutăm să luați deciziile potrivite și să evitați greșeli la începutul constituirii societății dumneavoastră.

 

Consultanța antreprenorială economică

Pe baza cifrelor actuale oferim o consultanță economica cursivă și sprijinim clienții noștri în planificarea și analiza rezultatelor. Scopul discuțiilor personale cu clienții noștri este acela de a găsi posibilități de reducere a cheltuielilor, de creștere a cifrei de afaceri sau pentru o mai bună dirijare a lichidității.

 

Consultanța IT

Prin folosirea tehnicii moderne de prelucrare electronică a datelor și a soluțiilor de soft, toate procesele sunt considerabil mai rapide și mai simple decât înainte. Acordăm sprijin clienților noștri, printre altele, prin următoarele:

  • Configurare și proces design interfețe spre sistemele de concern sau alte extensii ale programelor Hosting- și administrare a programelor de contabilitate
  • Soluții de arhivare
  • Asistența pentru instalare și suport al softului de contabilitate contabSQL
  • Soluții contabile “in the cloud”. La cerere putem implementa Teamroom-uri „in the cloud”. Pe aceasta cale se pot vizualiza online declarațiile, statele de plată și datele de personal, toate situațiile financiare lunare și anuale, precum și datele contractuale sau orice alte informații asemănătoare.