Compania

Compania

Herlan & Associates SRL a fost înfiinţată în 2005. În anii următori înfiinţării am extins constant activitatea noastră economică. Clienţii noştri apreciază faptul că suntem un partener de încredere, care înţelege cerinţele lor şi este permanent interesat de a crea plusvaloare pentru ei. In anii 2016 şi 2017 am fost desemnaţi cu premiul întâi de către Corpul Experţilor Contabili şi al Contabililor Autorizaţi din Romania in judeţul Sibiu.

 

Relaţie echitabilă preţ – servicii prestate pentru clienţii noştri

Biroul nostru dispune de resurse de personal pentru prelucrarea proiectelor de diferite dimensiuni. Dispunem de experienţă privind standardele naţionale şi internaţionale de contabilitate, privind legislaţia UE sau diferite sisteme de contabilitate şi controlling cum ar fi SAP sau DATEV.

 

La Herlan & Associates cultivăm sinceritatea şi orientarea spre soluţionare problemelor Dumneavoastră, acesta este obiectivul nostru. Suntem permanent interesaţi să dezvoltăm soluţii individuale pentru proiecte financiare, de contabilitate şi controlling, fiindu-ne de ajutor experienţa noastră internaţională.

 

Calitatea serviciilor noastre este comparabilă cu cea a marilor companii de consultanţă fiscală internaţionale. Sistemul nostru de tarife, respectiv preţuri, este orientat local, ceea ce înseamnă că oferim servicii de calitate superioară la tarife considerabil mai reduse. În facturile noastre nu apar surprize referitore la serviciile facturate.

 

Încredere şi continuitate

Clienţii nostri se pot baza pe faptul că vom respecta întotdeuna atât termenele prevăzute de lege cât şi cele stabilite cu clientul. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cerinţele calitative stabilite de comun acord cu clientul. Importantă pentru noi este continuitatea în relaţia cu clienţii nostri. Dispunem de o echipă stabilă şi omogenă. Echipa noastră participă regulat la cursuri de pregătire privind tematici relevante pentru clienţii noştri. Noi comunicam clar si direct cu clienţii noştri. Eventualele nemulţumiri ale acestora sunt clarificate şi înlăturate cât mai repede prin explicarea hotărârilor luate.

 

Suntem la dispoziţia clienţilor noştri atunci când este nevoie de sprijinul nostru. Punem mare accent pe contactul personal. Răspundem întrebărilor Dumneavoastră în maxim 24 de ore. Soluţiile noastre fiscale s-au confirmat la inspecţiile fiscale. Despre riscurile fiscale discutăm din timp şi astfel vă informăm şi asupra soluţiilor posibile.

 

Dispunem de asemenea de o reţea bună de parteneriate locale. Cu partenerii noştri lucrăm de ani de zile, ceea ce ne dă posibilitatea să absolvim şi cerinţe speciale ale clienţilor, respectiv să găsim soluţii pentru aceştia, de exemplu cu ajutorul partenerului nostru din domeniul IT.

 

 

Herlan & Associates este membra activa a:

  • Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR)
  • Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF Sibiu)
  • Clubului Economic German din Transilvania (DWS)